IL NANO NIJMEGEN

IL NANO NIJMEGEN Voor echte Italiaanse pizza's en pasta's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 86 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Nano Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 22:17 Zeer middelmatige lasagne en pasta carbonara met roomsaus en ham: gatver! Hoort met ei en spek. Was de laatste keer: lang wachten op ondermaats eten
21 mei 2022 om 21:03 Toppppp
19 mei 2022 om 19:34 Was op tijd was warm en lekkere dunne bodem. Tot de volgende keer
18 mei 2022 om 23:29 Altijd lekker en warm.
13 mei 2022 om 20:30 Nu goed warm, dank!
12 mei 2022 om 8:22 Wij halen vaak pizza of pasta bij Il Nano. Soms bestellen we en soms lopen we langs want we wonen om de hoek! Echt een aandrader, super lekker. By far onze favoriete Italiaan uit Nijmegen!
28 apr 2022 om 8:04 Prima bezorging, heerlijke pizza’s
24 apr 2022 om 13:14 De bezorging is altijd vlot en goede warme pizza. Je kan proeven dat de ingrediënten vers zijn, is echt wel m’n favo pizzeria in Nijmegen!!
18 apr 2022 om 9:12 We bestellen wel vaker bij il nano maar gister eerste paasdag vonden we de pizza’s heel anders. Weinig belegd.
8 apr 2022 om 23:31 Pizza’s waren niet echt warm… na opwarmen wel heerlijk!